Lergöksvandring

Lergöksvandringen 2016 05 18

Härliga maj! I onsdagskväll, med start i Hembygdsparken gick Lergöksvandringen. Det var lite skog, lite väg, lite åpromenad och en glimt av Skäldervikens vatten innan man är åter i Hembygdsparken och då har man vandrat i ca 10 km. Depån vid Idavallen bjöd på saft och kaka och i mål var caféet redo med kaffe och kanelsnäcka.

Vandringen ingår i EVF-s Vandringsfemma.

I år var det fint vandrarväder om än en del mygg i skogen och det lockade ca 60 vandrare, varav 40 medlemmar.

Till hjälp i sekreteriatet, café, depå, snitsling och nedtagning av snitslar ställde ytterligare 7 medlemmar upp. STORT TACK till ER Maj-Lis, Barbro H, Thomas och Christina H, Berit N och Cornelia, Kerstin J, Gun-Britt och Kristian K  säger jag som var ansvarig det här året.

Marie Louise S

Uppdaterad: 26 SEP 2016 17:42