Vejbystrand - Ranarp

Söndagen den 19 april 2009                          Vandringsledare: Mats Andersson

Det här var en av de första utombys vandringarna för mig och min fru, lite spännande och nervöst, visste ju inte riktigt hur det fungerade och med vilken fart man vandrade…men det gick bra.

Det var som man kan se på bilderna lite ruggigt på slätten denna söndag, så fikapausen var välkommen, härligt att känna värmen sprida sig i kroppen och tina upp lederna. Nu fick vi också chansen att prata lite mer med de lite mer erfarna deltagarna i gruppen och samla information för kommande utflykter.

På bilderna kan vi se att vi inte var ensamma nybörjare, en dam vid namn Christina Sörman finns med vid bordet och har nu knappt två år senare redan avverkat sitt första år som kassör i föreningen.

Det var en vanlig vårvandring vid kusten men ändå inte riktigt, för mig, Agneta och Christina var det nog en avgörande vandring för hur vi skulle satsa vidare i föreningen, och nu blev det som det blev.

Det togs lite bilder också……

Kjell och Agneta

Uppdaterad: 08 JUN 2016 03:42 Skribent: Kjell Fjellsén