Adventsvandring

Söndagen den 28 november, 11,5 km

Visst var det en bister kyla som slog emot oss när vi steg ur bilarna i Torekovs hamn men

alla var klädda för vinter och snart hade vi plumsat oss varma på vår väg längs skåneleden.

Stigarna var vita och fina men på vissa sträckor var det blankis under ett tunt snötäcke, så

visst halkades det hit och dit, men ingen behövde syna underlaget på nära håll.

Kjell L. passade på att bestiga ”berget” och känna på hur det skulle vara att vandra mot nordpolen. (se bild)

Vi drog oss från stranden och upp mot bebyggelsen, här blev det mer lättvandrat och farten ökade…kanske också för att vi visste vad som väntade längre fram.

Sällan eller aldrig har varm buljong och en grillad korv med bröd passat bättre eller varit godare än denna första advent i Torekov.

Birgitta, Rolf och Evan hade gjort ett bra jobb vid grillen, så alla blev mätta och nöjda,

alla utom ett par fyrfota vänner som säkert hade kunnat tugga i sig ett par korvar till.

Tack till Britt-Marie för en kall men fin vandring och tack till Birgitta, Rolf och Evan för god förplägnad och att ni stod kvar i kylan och väntade på oss.

Kjell

Uppdaterad: 08 JUN 2016 03:38 Skribent: Kjell Fjellsén