ENGELHOLMS VANDRARFÖRENING

INFORMATION TILL MEDLEMMARNA ANGÅENDE GDPR

Vi skriver till dig som är medlem i Engelholms Vandrarförening (EVF) för att från den 25 maj 2018 började den nya dataskyddslagen GDPR (General Data Protection Regulation) att gälla. GDPR reglerar hur bl.a. föreningar ska hantera medlemmarnas personuppgifter.

I EVF:s medlemsregister sparar vi följande uppgifter:
- Namn
- Adress
- Telefon- och/eller mobilnummer
- E-mailadress

Dessa uppgifter använder vi för att kunna informera våra medlemmar om föreningens program och aktiviteter. Som medlem har du rätt att få se vilka uppgifter som finns registrerade om dig och begära ändring om uppgifterna inte stämmer. Du kan också be oss att helt radera dina uppgifter men då kan du inte längre få någon direkt information från oss.

Ansvarig för personuppgifterna är föreningens kassör och det är till denne du vänder dig om du vill göra någon ändring i uppgifterna.

Engelholms Vandrarförening

Nedladdningsbart dokument om GDPR som rör EVS:s medlemmar